Results 1 to 26 of 26

Thread: Members login screen

  1. #1
    Still Exploring
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20

    Members login screen

    On my pc. When I click on members login page. Nothing happens.bottom of page says. Error on page.
    However if I go to community discussion page and enter my login details it brings up the login box.
    I enter my details and get a successful login even without entering random letters!! Strange??
    I use IE
    David

  2. #2
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    Which IE version do you use ?

    It sounds like an old problem, did you try clearing your web browser cache and reloading the page (using control-F5) ?

  3. #3
    Still Exploring
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Thanks Frans
    have now changed to firefox and problem solved
    David

  4. #4
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    Quote Originally Posted by djbjsy View Post
    Thanks Frans
    have now changed to firefox and problem solved
    Good to know, but which IE did you have problems with ? It's useful for me to know such things.

  5. #5
    Still Exploring
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    I think it was 7. something. i was persuaded to upgrade to 9 beta!!
    big mistake!! did not work for me with vista
    thats why i loaded firefox
    hope this helps

  6. #6
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    Ah, ok. Haven't tested with IE9 yet. Thanks for the feedback!

  7. #7
    Permanent Resident
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Oh no Toto, we're not in Kansas anymore!!
    Posts
    2,745
    I have had the same experience on IE8, once in a while I would type "nocode" in the box and the site would let me log in. Other times I would type in "no code" and I would get "log in successful" but the page would never reload. I would then close the browser and open another window and the log in creds would be applied and I would have full access to the site. I'll admit this is strange but at least I got it to work.

  8. #8
    Plenty To Say
    Join Date
    May 2010
    Location
    on the south shore of lake ontario ,mid state new york
    Posts
    879
    I've got 8 and I have to copy and paste to ;log in ,but once I;m in I dont have to log out -your computer may have more users than mine so its up to you whearther you logout or not
    Last edited by sterling3; 18th January 2011 at 01:12 PM. Reason: spelling always

  9. #9
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107

    Exclamation

    I've been having quite a tough time getting logged into the AW site in the last couple of weeks and I'm worried that although after much struggling I did manage to get logged in tonight, one day it isn't gonna work at all and I'll be out. I've submitted a trouble ticket about this issue and I even posted about this issue in another thread but the problem persists. And this is happening on more than just one computer so that's what's got me worried.

    What happens is after I enter my U & P into the popup and click 'Login,' the login box just stays there and I can't get any further than that. AW is the only site this happens on.

    I have recently updated one of my browsers to IE8 and I also use Opera as a backup but either way I'm having a tough time getting logged into the site most of the time.

  10. #10
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    *updated* to IE8? IE8 itself is pretty old, if you want to try another browser try Firefox. That's supported while Opera isn't and I know from experience that Opera has/had it's own little quirks.

    What happens if you type a username/password you know are incorrect ?

  11. #11
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107
    Quote Originally Posted by Frans View Post
    *updated* to IE8? IE8 itself is pretty old, if you want to try another browser try Firefox. That's supported while Opera isn't and I know from experience that Opera has/had it's own little quirks.

    What happens if you type a username/password you know are incorrect ?
    What I meant to say is I upgraded the browser to IE 10.

    The login popup box just stays there after I've entered my username and password and clicked the 'Login' button.

    Right now I'm in with Opera. I have tried Firefox in the past but immediately had to get rid of it because of spontaneous and random browser crash issues. Firefox would just simple disappear and I couldn't get it to stay up.

  12. #12
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    Just tested AW login on a windows7/IE10 setup and it worked fine. Do you wait for the mainpage to be fully loaded *before* you attempt to login?

    Also what happens if you willfully enter an incorrect username/password, anything at all?

  13. #13
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107
    Quote Originally Posted by Frans View Post
    Just tested AW login on a windows7/IE10 setup and it worked fine. Do you wait for the mainpage to be fully loaded *before* you attempt to login?

    Also what happens if you willfully enter an incorrect username/password, anything at all?
    I generally wait for all the pictures in the homepage to load proper before I hit the 'Login' button at the upper-right. Usually that takes about ten seconds and I'm on a broadband cable connection. The last couple of days I have been able to log in using IE10 though I notice some pages on this and other sites tend to hang and I have to close then reopen the browser and try again. This on a new installation of Windows 7 on a brand new hard drive. I'm thinking the issue is more of an issue with IE10 and its incompatibility with yet a lot of sites out there. Site admins can help alot by providing feedback to Microsoft Corporation as to how their websites are working or not with the new IE10 browser. Just making a suggestion.

  14. #14
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107
    By the way I meant to say thanks, Frans, for helping me find this thread, though it isn't one o' my threads.

  15. #15
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    You're welcome. I've not seen any hang/crash problems with IE10 yet. What anti-virus/security software do you use ?

  16. #16
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107
    I've been using Avast for a number of years now and I keep it updated.

  17. #17
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    I asked 'cos I used the standard Microsoft Security software and had no problems. If problems are persistent enough you might want to test with Avast off ?

  18. #18
    Posting Champion
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,107
    Quote Originally Posted by Frans View Post
    I asked 'cos I used the standard Microsoft Security software and had no problems. If problems are persistent enough you might want to test with Avast off ?
    Could probably do that with sites I know well like AW.

  19. #19
    Permanent Resident
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lake Ontario shoreline,mid state New York
    Posts
    2,020
    see someone from turkey trying to logon my username again and i had to log back on again ???

  20. #20
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    A single attempt might be just a spelling error (it wasn't a succesfull attempt, right?)

    Changing your password might be a good idea regardless and do check for further attempts.

  21. #21
    Permanent Resident
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    canada somewhere
    Posts
    1,040
    how do you check the logins anwyway???, I'm now a bit curios being here a year and never checking it

  22. #22
    Permanent Resident
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    canada somewhere
    Posts
    1,040
    ok, found it, but there is no IP, I don't login often, the list of 5 goes back to november when I was on holiday in barbados, but I can't find enywhere I can see where the login was from

  23. #23
    Permanent Resident
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lake Ontario shoreline,mid state New York
    Posts
    2,020
    not the first time someone from turkey tried to logon under my username as I have checked the ip's before been watching where its from ,no iwill watch for more attemps later on maybe change my username to ,been here awhile now and rarely log out ever unless i cleanup my computer

  24. #24
    Permanent Resident
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lake Ontario shoreline,mid state New York
    Posts
    2,020
    they are still trying to login from turkey just checked login s failed again

  25. #25
    Wields limited power
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Axiom hovering over the Netherlands
    Posts
    13,053
    Quote Originally Posted by sterling2 View Post
    they are still trying to login from turkey just checked login s failed again
    Odd.. just a single attempt or several ?

  26. #26
    Permanent Resident
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lake Ontario shoreline,mid state New York
    Posts
    2,020
    appears to be several as i checked the ip addresses,not going to logout any time soon either must not have found out the password yet

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Subscribe to our e-mail newsletter

 
Sign up for the abby newsletter. Don't worry, we'll NEVER share your email address with anyone.